Season Review: Säsong 5 (ELIN)

TEEN WOLF: SÄSONG 5 (2015/2016)
Skådespelare: Tyler Posey, Dylan O'Brien, Holland Roden, Dylan Sprayberry, Arden Cho, Shelley Hennig, Cody Christian, Linden Ashby, Victoria Moroles, J R Bourne.
Antal avsnitt: 20
 
HandlingPå kvällen före sitt sista år, Scott McCall och hans vänner finner sig inför möjligheten av en framtid utan varandra, en nästa fas i livet som kan ta dem i olika riktningar, trots sina bästa avsikter. Lite vet de att utomstående krafter redan planerat att bryta flocken isär långt innan de någonsin ser examen. Nya skurkar använder en kombination av vetenskap och det övernaturliga för en illvillig och mystisk ändamål som så småningom kommer att sätta Scott och hans vänner mot sin största fiende ännu.
 
KommentarTycker att den här säsongen har varit riktigt spännande och man har suttit på kanten av stolen genom hela säsongen. Man vet aldrig vem, vilka eller vad som kommer och vad som kommer hända. Man kan ana mycket men egentligen har man ingen aning. Tycker också att i denna säsong har dem tagit in mycket humor vilket alltid är uppskattat.
 

LÄS EJ OM DU INTE SETT SÄSONGEN. Massvis med spoilers.

Bästa karaktären: Scott. För att han aldrig gav upp på sina vänner och för att han alltid vill allas bästa. Han tänker alltid positivt och försöker alltid rädda sina vänner/fiender genom att inte döda dem, det finns alltid en annan väg.

 
Värsta karaktären: Theo. Han är egoistisk och falsk mot Scott & hans vänner och man vet aldrig vart man har honom och han vill bara ha makt.
 
Snyggaste karaktären: Malia & Theo. Hon är sig själv och är en stark, kvinnlig karaktär och det visar hon genom sina kläder och sitt utseende. Han har sexiga abs och snygga drag i ansiktet och fast man hatar honom så kan man inte undan gå att han är så snygg.
 
 
Bästa paret: Mason & Corey. Dem går emot normerna och är riktigt gulliga tillsammans. Dem vågar vara ärliga mot varandra och accepterar varandra.
 
Bäst i säsongen: När Scotts pack blev en pack igen och började samarbeta för att rädda Lydia från Eichen House och stoppa Theo & The Dread Doctors.

Värst i säsongen: När Stiles & Scott bråkade i regnet efter att ha blivit båda lurade av Theo och när Kira åkte till öknen med sin mamma och skulle besegra räven inom sig och vara med The Skinwalkers. När Scott dog i biblioteket men blev återupplivad av sin mamma och när Lydia blev knäpp och las in på Eichen House av sin mamma.

 
 
BLOGGDESIGN: STUDIO JOHANNAEWA